Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Krijg korting op een coronaproof gezinsuitje bij De Voetbalfabriek!

Door de verlengde lockdown zitten uitjes met het gezin er even niet in… Of toch wel? De Voetbalfabriek opent speciaal de deuren voor gezinnen die er even op uit willen. Een uur lang coronaproof toegang tot allerlei voetbalactiviteiten. Dat klinkt goed, toch? Oja, als lid van SV Ajax krijg je ook nog eens 25 procent korting!

13 januari 2021 - 10:59
Voetbalfabriek800
Kom jij ook een keer je skills laten zien? © De Voetbalfabriek

Heb je nog nooit gehoord van De Voetbalfabriek? Dan leggen we het concept even voor je uit. Bij deze indoor voetbalsensatie in Almere draait het natuurlijk om… voetbal! Het is een tof concept waar je op een afwisselende manier met de sport bezig bent. Techniek, gevoel, kracht, competitie en vooral plezier. Het komt allemaal samen!

De locatie is dus prima geschikt voor iedereen die van voetbal houdt. Jong en oud kan zich hier een uur lang helemaal uitleven en genieten van alle activiteiten. Wat dacht je van een potje footgolf of voetbaldarts? Hier worden toffe herinneringen gemaakt, hoor!

Door de lockdown is De Voetbalfabriek in principe gesloten, maar speciaal voor gezinnen openen zij hun deuren. Het is vanaf nu mogelijk om als gezin langs te komen voor een sportief uitje. Je hebt dan een uur lang de indoorlocatie bijna voor jezelf en toegang tot alle voetbalactiviteiten.

Als jij ook snel een keer coronaproof je skills wil laten zien, kun je hier een plekje voor jouw gezin (minimaal drie personen) reserveren. Er worden maximaal twee gezinnen per tijdvak toegelaten en deze worden verdeeld over twee hallen. 

Per persoon betaal je normaalgesproken een tientje, maar omdat wij een samenwerking met De Voetbalfabriek hebben, krijg je als lid van SV Ajax 25 procent korting. Deze verzilver je door je achtcijferige lidnummer in te vullen bij het opmerkingenveld in het reserveringsformulierformulier.

Nog geen lid, maar wel korting ontvangen bij De Voetbalfabriek? Sluit je dan aan! Voor een halfjaarlidmaatschap betaal je nu slechts veertien euro.

Banner Halfjaarlidmaatschap AL

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >