Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Huntelaars tweede Ajaxperiode eren we met een dik en fraai fotoverslag!

We hoopten dit fotoverslag pas na het seizoen te maken, het liefst met Klaas Jan Huntelaar voorzien van een verse kampioensschaal. Maar zo ver komt het niet. Huntelaar schiet zijn tweede liefde Schalke 04 te hulp en dus komen wij eerder in actie. Want Klaas verdient een mooie fotogalerij van zijn tweede Ajaxperiode. Wat een heerlijke platen!

19 januari 2021 - 10:55
1200 KJH
Huntelaar houdt wel van een feestje met de supporters. © Ajax Images

Wij raden je aan onderstaande foto's nog maar eens goed te bekijken. Dan zie je hoe belangrijk De Hunter ook tijdens zijn tweede Ajaxperiode is geweest. Neem sprookjesseizoen 2018/2019, toen Ajax op de rand stond van de Champions League-finale.

Je zou bijna vergeten dat Ajax drie voorrondes moest spelen om het toernooi überhaubt te halen. Geweldig dat we Europa in München, Madrid en Turijn wisten te verbazen, maar ene Huntelaar was er met zijn goals tegen Sturm Graz en Standard Luik mede voor verantwoordelijk dat we zo ver konden komen.

Huntelaar was niet de vervelende routinier die alles beter wist. Nee, hij was 'one of the lads', tussen het veelal jonge grut. De jonkies liepen met hem weg en slurpten kennis. "Klaas is Baas," jubelde Donny van de Beek, toen Huntelaar zijn misschien wel belangrijkste Ajaxtreffer maakte, uit tegen FC Groningen. Zou Ajax zonder dat doelpunt ook de 34ste schaal hebben gepakt...?

En wie weet hoe belangrijk zijn laatste treffers tegen FC Twente waren. De tijd zal het leren, maar mocht Ajax weer de titel grijpen, dan zou er een plekje voor Klaas gereserveerd moeten worden op de kampioensfoto. Klaas is een echte, daar zijn er niet veel van.

Voor nu: geniet van de foto's. Het haalt vast veel mooie dingen bij je naar boven. Klaas, bedankt, het ga je goed en hopelijk tot snel.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >