Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Ajax - Willem II was ook de laatste in De Meer, maar wie speelden die wedstrijd?

Ajax treft donderdagavond Willem II, net zoals het bijna 25 jaar geleden deed in De Meer. Toen betrof het een kampioenswedstrijd en bovendien was het de laatste wedstrijd op heilige grond, alvorens de verhuizing naar de toen Amsterdam Arena zou aanvangen. Maar welke spelers kwamen in actie op 28 april 1996?

28 januari 2021 - 12:17
Ajawil Quiz 1200
De Ajacied op de foto ken je, maar ken je de Willem II'ers ook? © Ajax Images

Bijna 25 geleden... Het is wat, hè? Nee, maar echt! De tijd gaat zo ontzettend hard. Toch sloten toen de poorten van De Meer. Maar wel in stijl: met de schaal, verdiend na de kampioenswedstrijd tegen Willem II. En overtuigend ook, want de Tilburgers werden met 5-1 naar huis gespeeld.

Hopelijk zien we zo'n uitslag donderdagavond ook in de Johan Cruijff Arena, het stadion waar we dus ook alweer bijna 25 jaar actief zijn. Als gezegd: wat gaat het snel...

Rondom dit alles hebben we een quizje voor je gemaakt. Kun jij namelijk terughalen welke 27 spelers er in actie kwamen, toen Ajax en Willem II de laatste wedstrijd in De Meer speelden?

Met de Ajacieden in onderstaande lijst kom je vast een heel eind, maar welke Willem II'ers kwamen toen in actie? Veel 'oh ja-namen' hoor, let maar op! Je krijgt tien minuten de tijd om de lijst vol te tikken, succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >