Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win drive-in plek voor Groningen - Ajax op bioscoopscherm!

Het fenomeen drive-in bioscoop ken je vast wel en precies daarover hebben we weer nieuws! Je kunt FC Groningen - Ajax namelijk vanuit je auto kijken op een groot LED-bioscoopscherm met uitzicht op de Johan Cruijff Arena. Wij geven bovendien een plek weg!

30 september 2020 - 09:32
Bios 1200
Natje en een droogje zijn allemaal te bestellen! © Pro Shots

Natuurlijk kijk je Ajax het liefst in het stadion, maar gezien alle coronamaatregelen is dat allemaal even niet aan de orde. Een alternatief is de Pathé drive-in bioscoop bij Borchland. Vanuit je eigen auto kun je live de wedstrijd volgen met live-commentaar van Fox Sports via de autoradio.

Natuurlijk, deze coronatijden zijn ingewikkeld en rot, maar de initiatieven die worden bedacht om de pijn te verzachten zijn best leuk! Een natje en een droogje terwijl je in de auto de wedstrijd volgt?

Dat werkt makkelijk: je krijgt bij de ingang een QR-code om snacks en drankjes te bestellen. Je bestelling wordt dan – geheel coronaproof – naar je vierwieler gebracht.

Er is plek voor 130 auto’s per wedstrijd en de kosten per auto bedragen 22,50 euro. Je leest hier meer over het bestellen van kaartjes. Je ziet gelijk een overzicht van de overige Ajaxduels die op het grote scherm worden vertoond.

Wil je kans maken op een gratis parkeerplek voor het grote scherm tijdens Groningen - Ajax? Geef dan het juiste antwoord op de volgende prijsvraag. Meedoen kan tot en met donderdag, 15.00 uur. Dezelfde middag nog bellen we de winnaar.

Prijsvraag: wat is de geboorteplaats van Kenneth Taylor?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >