Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tof, we organiseren een ballenjongensdag met gave prijzen!

We organiseren zondag 25 oktober weer een selectiedag voor ballenjongens en -meisjes. De dag zelf is al een feestje en dan kun je ook nog eens een plekje langs het veld verdienen in de Johan Cruijff Arena. Schrijf je snel in!

24 september 2020 - 12:45
Ballenjongensdag 1200
Plezier maken staat voorop tijdens onze selectiedag voor ballenjongens en -meisjes! © De Brouwer

UPDATE: de ballenjongensdag is al volledig volgeboekt en ook de reservelijst is helemaal vol.

Heb jij altijd al de wens om een keer ballenjongen te zijn bij een thuisduel van Ajax? En grijp je telkens mis bij onze prijsvraag? Met onze ballenjongensdag maak je misschien meer kans! Je kunt je via het inschrijfformulier onderaan deze pagina aanmelden. Zorg dat je er snel bij bent!

Overal waar ‘ballenjongen’ staat kun je natuurlijk net zo goed ‘ballenmeisje’ lezen. Alle Ajacieden zijn van harte welkom op de vierde editie van deze speciale dag. We hebben plek voor in totaal 96 deelnemers en we zoeken maar liefst acht winnaars.

Maar wat houdt een ballenjongensdag precies in? We zetten op het oude trainingsveld, naast de Johan Cruijff Arena, een parcours uit van acht spellen, waarbij de toekomstige ballenjongens worden beoordeeld op houding, positivisme en samenwerking.

We zijn dus niet per se op zoek naar de snelste of sterkste ballenjongen, maar naar een allrounder die op alle onderdelen goed scoort! Heb jij zondag 25 oktober, van 12.45 tot 17.00 uur, nog niets in je agenda staan? Doe dan mee!

Zoals je hierboven al kon lezen, zijn we op zoek naar acht winnaars. We zoeken leden die maar wat graag ballenjongen of -meisje willen zijn bij Ajax - AZ, de klassieker, PSV-thuis of het thuisduel met FC Utrecht.

Coronamaatregelen
De organisatie van onze ballenjongensdag is uiteraard onder voorbehoud van wat er op dat moment mogelijk is binnen de coronamaatregelen. Het kan altijd zijn dat deze worden aangescherpt. Ouders kunnen er daarom helaas niet bij blijven om naar hun kind te kijken. Natuurlijk is ophalen en wegbrengen geen probleem.

Je moet uiteraard lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) om mee te mogen doen en kans te maken op deze mooie prijs! Lid worden kan via deze pagina.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >