Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Promes belooft veel nieuwe dansjes volgend seizoen

Quincy Promes (28) trapte dit seizoen het Vragenvuur van SV Ajax-leden af en geeft in ons eerste magazine antwoord op onwijs veel supportersvragen. Eén ding is zeker, Promes blijft ook in 2020/2021 los in de heupen!

04 september 2020 - 14:09
Promes-12005
Een vreugdedansje hoort er soms bij, vindt Promes. © Pro Shots

De één vindt het leuk, de ander verschrikkelijk: voetballers die een dansje opvoeren na een doelpunt. Promes hoort tot de categorie voetballers die nog wel eens gek wil doen na een treffer. Wat anderen daarvan vinden is niet zo belangrijk, hij vindt het leuk. En het hoort er ook gewoon bij, zo deelt hij met Ajax Life.

Hij stopt er ook zeker niet mee, zo blijkt uit zijn reactie op de vraag van Luc Ebbeling (59). Luc wilde weten of we volgend seizoen nieuwe dansjes gaan zien. Promes: "Zeker! Een vreugdedansje hoort erbij. Ik houd er niet van als iemand geen emotie toont als hij scoort. Voetbal is entertainment."

Dansen na een doelpunt kun je alleen, maar natuurlijk ook samen. Of wellicht steekt een collega je naar de kroon, dat kan natuurlijk ook. Promes moet erom lachen. "David Neres heb ik al wat dansjes zien doen. Dat is een geduchte concurrent, haha. Mooi toch?"

Een mooie vraag kwam van Reinoud Menet (48). Hij wilde weten hoe het favoriete elftal van alle spelers uit de wereld uit de hele geschiedenis eruit zou zien. En of hij zichzelf zou opstellen. 

Promes: "Op doel Edwin van der Sar. Achterin van rechts naar links Dani Alves, Sergio Ramos, Virgil van Dijk en Roberto Carlos. Op het middenveld Xavi, Zidane en Ronaldinho op '10'. Voorin Neymar, Lionel Messi en de oude Ronaldo. Nee, ik stel mezelf niet op. Maar ik val wel in hoor, haha!"

Lees het hele stuk met Promes in magazine Ajax Life nummer 1. Deze valt bij onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare op de deurmat. Wil jij het blad ook ontvangen? Sluit je dan aan bij Supportersvereniging Ajax.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >