Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Noem voltallige wedstrijdselectie bij Donny-debuut in Glasgow

Donny van de Beek verlaat Ajax. Het groeibriljantje van weleer is een grote meneer geworden. Zijn officiële debuut lijkt alweer een eeuwigheid geleden. Het was die mooie avond op Celtic Park. Ajax won met 1-2 en Van de Beek viel twintig minuten voor tijd in. Kun jij de voltallige wedstrijdselectie opdreunen van die heerlijke avond op 26 november 2015?

02 september 2020 - 15:13
Van-de-Beek-12006
Van de Beek maakt tegen Celtic zijn officiële debuut als Ajacied. © Pro Shots

Want een heerlijke avond was het! De Ajacieden onder leiding van Frank de Boer kwamen al in de vierde minuut op achterstand via Callum McGregor en een zware avond leek in de maak, al liep het dus goed af.

Zeker voor Van de Beek, want hij maakte in deze zinderende wedstrijd zijn officiële debuut en zag van heel dichtbij hoe een andere invaller twee minuten voor tijd de winnende 1-2 op het scorebord schoot.

De dan pas achttienjarige Van de Beek is voor de trip naar Schotland overgeheveld vanuit Jong Ajax. Hij zat al wel eerder bij de wedstrijdselectie, maar droomde nog van zijn officiële debuut. Hij maakte gelijk een geweldige avond mee, want het feestje achteraf met de meegereisde Ajaxsupporters was er eentje om te onthouden. Zij die erbij waren zullen dat direct beamen.

We zoeken hieronder in totaal achttien namen. Uiteraard vragen we je de elf basisspelers in te kloppen, maar ook de drie invallers en de vier niet ingezette spelers. Je krijgt vijf minuutjes de tijd. Dat moet genoeg zijn, al is het vast nog even flink graven in je geheugen.

Succes!Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >