Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kudus bekroont debuut niet met doelpunt, wel met wallpaper

Mohammed Kudus, aangenaam! We wisten op basis van de voorbereiding een klein beetje wat Ajax met de Ghanees in huis heeft gehaald en nu weet het grote publiek het ook. Kudus was van iedereen misschien wel het lekkerst bezig tijdens Ajax - RKC (3-0) en dat verdient een wallpaper!

20 september 2020 - 22:15
Wallkudusartikelrkccar
Scroll snel omlaag voor de bewerking van deze foto! © Pro Shots

De eerste pannenkoeken zijn voor de kinderen, maar denk Kudus eens weg tijdens de samenvatting van RKC-thuis. Dan blijven er weinig leuke momenten over, hoor. De middenvelder zorgde er in zijn eentje voor dat de samenvatting een dikke minuut langer duurde, kan niet anders.

Kudus was overal en ging voorop. Wij houden er niet van om overenthousiast te doen, zeker niet op basis van een enkele wedstrijd, maar de rol die Kudus vervulde, maakt ons zeer benieuwd naar meer. Want we willen meer van dit. Meer, meer, meer!

Het interessante is dat Kudus glimpen liet zien van een onwijs complete voetballer: eentje die kan aanvallen en verdedigen, met alles wat er bij die verschillende facetten hoort. We zagen tackles en dribbels, sprint en passeerbewegingen. Kunnen we meer wensen dan dit? Neen!

Het enige dat eraan ontbrak was een doelpunt, maar precies toen Kudus het lont in zijn voet ontstak en er een flinke portie buskruit ontplofte, bleek Kostas Lamprou zowaar redding te kunnen brengen. Dat verwacht je ook niet... Maar goed, met dat eerste doelpunt komt het wel goed.

We zagen de naam van Kudus misschien niet terug op het scorebord, we hebben alsnog een leuk aandenken na zijn eerste optreden in Ajaxshirt. Namelijk een onvervalste wallpaper! Wij deinen graag mee op het enthousiasme en jullie vast ook, dus stel Kudus maar snel in als wallpaper!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >