Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Klaar voor 20/21: Speelschema Ajax met enkele klikken in je agenda

Er heeft het nodige gesleutel plaatsgevonden onder de motorkap van onze website en app. Daardoor is de structuur van wat URL's veranderd en nog wat zaken. Het lijkt ons daarom een goed idee om met een kleine reminder te komen omdat de eredivisie bijna van start gaat: de digitale agenda!

10 september 2020 - 17:54
Reminderagendacar
Zo juichen wij ook als de agenda weer is bijgewerkt! © Pro Shots

We zijn bijna klaar met aftellen tot zondag 13 september, als Ajax het om 14.30 uur ein-de-lijk mag opnemen tegen Sparta. Aangezien we de CL-voorronde gelukkig mogen overslaan, werd de start van seizoen 2020/2021 een stukje opgeschoven. Een ongeluk bij een gelukje, voor de verandering.

Hoe dan ook, wij bieden als stukje service maar al te graag het bijhouden van jouw agenda! Als je een vaste gebruiker bent, weet je hoe handig die digitale agenda is. Alle wedstrijden van Ajax voor komend seizoen staan er alweer een tijdje in, zodat je wordt behoed voor dubbele afspraken.

Als straks de loting van de Champions League heeft plaatsgevonden, worden de groepswedstrijden automatisch toegevoegd. Hetzelfde geldt voor KNVB-bekerduels. Ook zal er nog wel eens een potje worden verplaatst. Geen zorgen, het wordt allemaal in de gaten gehouden en voor je bijgewerkt!

Je hoeft de agenda slechts eenmalig te installeren en daarna wordt alles voor je geregeld. Dit alles met dank aan @KijkMeAan, die er bovenop zit als er iets speelt. Ook wij houden een oogje in het zeil, maar uiteindelijk voert slechts ÊÊn man de wijzigingen door en dus is een bedankje op zijn plaats.

Hieronder delen we wat linkjes die je kunt gebruiken om de wedstrijden van Ajax te importeren in je digitale agenda. Bij ons staan alle wedstrijden alweer netjes gerangschikt, echt hartstikke fijn! Wie er al langer gebruik van maakt, weet hoe goed alles werkt. En nieuwelingen zijn binnen de kortste keren om.

Soms doet zich een foutmelding voor. Die kun je over het algemeen omzeilen door gebruik te maken van de brower Safari. Als niet alle wedstrijden worden ingeladen, heeft dit waarschijnlijk te maken met een spammelding. Overkomt dit jou? Verwijder de agenda en voeg 'm opnieuw toe!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf â‚Ŧ5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >