Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Het is zover: Ajaxshirt met vrouwelijke pasvorm nu in de verkoop!

We wisten dat het ging gebeuren en je kunt nu stoppen met aftellen, want het is zover: het Ajaxshirt met vrouwelijke pasvorm is in de verkoop gegaan! Sterker nog, het is 'gewoon' het thuisshirt van Ajax Vrouwen en dit tenue wordt nu voor het eerst verkocht.

04 september 2020 - 10:00
shirtvrouwennutekoopcar
Als je je zinnen hebt gezet op dit shirt, sla dan gelijk toe! © Ajax Life

Het nieuwe, heerlijk simpele thuisshirt voor seizoen 2020/2021 is alweer een tijdje geleden gelanceerd en er zijn onwijs veel shirts van verkocht, maar nu komt er een bijzonder extraatje. Althans, extraatje? Veel vrouwelijke Ajacieden vragen hier al jaren om.

Zij kunnen hun roep nu waarmaken door het shirt te kopen en ons advies luidt: wacht niet te lang en stop 'm gelijk in je winkelwagen, want we hebben afgelopen zomer kunnen zien hoe populair shirts van Ajax zijn en tot welke enorme lengte de rijen kunnen oplopen.

Wees er snel bij en dan hoef je komend seizoen niet in een kindermaatje van de mannenvariant te lopen, maar in een volwassen uitgave van een Ajaxshirt met vrouwelijke pasvorm. De aanwezigheid van ABN Amro zorgt gelijk voor een nostalgisch tintje. Het thuisshirt is alleen verkrijgbaar in volwassen maten.

Er is een voorinschrijving geweest en op basis van het achterlaten van je gegevens wordt het nieuws wellicht via meerdere kanten met je gedeeld, maar beter één keertje te veel dan een keertje te weinig. Sla je slag en koop dat vrouwenshirt, want wie weet vinden we het straks 'gewoon' normaal dat er shirts voor mannen en vrouwen via de fanshop beschikbaar zijn.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >