Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Help Lucky! Wat wil jij weten van Edson Álvarez?

Lucky is alweer druk bezig met de volgende Ajaciedjes, het Kids Clubblad voor onze kleine leden. We stellen in het clubblad vragen aan niemand minder dan Edson Álvarez. Daarbij kan Lucky best wat hulp gebruiken. Jouw hulp om precies te zijn!

17 september 2020 - 09:39
Alvarez 1200
Zo'n sombrero staat je goed Edson! © Ajax Images

Edson Omar Álvarez Velázquez (dat is zijn hele naam!) is aan zijn tweede seizoen bij Ajax begonnen. Maar wat weet je eigenlijk van hem? Of beter: wat zou je graag van de middenvelder uit Mexico willen weten? Of is het nou een verdediger? Je mag hem alles vragen wat je maar wilt.

Wie is zijn beste maatje bij Ajax? Wat vindt hij van Nederland? Naar welke muziek luistert hij? Waarom stopt hij steeds zijn vingers in zijn oren? Welke kleur voetbalschoenen vindt hij mooi? Speelt hij wel eens Fifa op de spelcomputer? Op welke plek speelt hij het liefst?

Nou ja, dat soort vragen dus. Maar nu ben jij aan zet, want jij kunt dit veel beter! Stuur je vraag in voor woensdag 30 september!

De leukste vragen leggen we aan Edson voor en de antwoorden lees je terug in de Ajaciedjes die in december op de deurmat valt bij onze leden vanaf 6 jaar. Als we jouw vraag stellen, dan noemen we jou natuurlijk als vragensteller in het blad, want zo hoort dat!

Stuur jouw vraag, met je naam en lidnummer, dus snel naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij het Kids Clubblad ook ontvangen? Sluit je dan aan bij de Ajax Kids Club en profiteer ook gelijk van de vele andere voordelen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >