Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handig! Sla je spullen tijdens Ajaxwedstrijd op bij kluisjes Lockerpoint

Wij zijn niet zo snel van onversneden en puur reclame maken, maar soms zijn dingen gewoon onwijs handig. En goed om te weten bovendien. Dit is zo'n voorbeeldje. Vanwege de strenge regels in de Johan Cruijff Arena kun je lang niet altijd je spullen meenemen. Maar nu zijn er kluisjes!

18 september 2020 - 10:13
Rugtassencar
Alleen rugtassen met bier zijn toegestaan. © De Brouwer

Het tassenbeleid van de JC Arena is de laatste jaren scherper en scherper geworden. Eigenlijk komt het er onderaan de streep tegenwoordig op neer dat je alleen nog kleine tasje mee naar binnen mag nemen. Dit komt natuurlijk lang niet altijd uit...

Rondom de testwedstrijden deze zomer zagen we Ajacieden op de terugweg een verstopte rugtas terugpakken vanuit de bosjes en je ontkomt er soms ook niet aan dat je bijvoorbeeld met een laptop op pad bent of moet. Gelukkig zijn er wat alternatieven!

We weten dat er kluisjes zijn rondom de Afas Live, maar je kunt nu ook terecht bij Lockerpoint Arenapoort. Vanaf de eerste thuiswedstrijd – zondag om 16.45 uur tegen RKC Waalwijk – kun je spullen veilig opslaan en nog pal bij het stadion ook.

Lockerpoint Arenapoort bevindt zich direct tegenover de Ajax Fanshop. Het adres is Passage 92. Je vindt de kluisjes boven de ingang van de Ziggo Dome door vanaf het plein de trap op te lopen. De kluisjes zijn best groot en als het moet, kun je er zelfs een flinke koffer in kwijt. Het is goed om te weten dat er camerabeveiliging aanwezig is.

De kosten voor het huren van een kluisje bedragen 8 euro per 24 uur en afrekenen doe je met een betaalkaart. Lockerpoint is anderhalf uur voor de aftrap geopend en sluit een uurtje na het laatste fluitsignaal. Als je benieuwd bent naar meer informatie, klik dan hier.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >