Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ballenjongensdag helaas gecanceld vanwege coronamaatregelen

Slecht nieuws voor leden van Ajax Jonge Schare… De ballenjongensdag gaat helaas niet door. Dat heeft natuurlijk alles te maken met corona. Door de aangescherpte maatregelen moeten we daarom op zoek naar een nieuwe datum.

29 september 2020 - 14:09
Ballenjongensdag 1200 (1)
Wegens corona gaat voorlopig een streep door ons toffe evenement. © De Brouwer

Balen, balen, balen, maar je leest het goed: we gaan op zoek naar een nieuwe datum, al weten we nu echt nog niet wanneer de selectiedag voor ballenjongens en -meisjes dan wel gaat plaatsvinden.

Het is superjammer natuurlijk, want we hadden onwijs veel zin in deze dag en waren benieuwd welke jongens en meiden een plekje zouden verdienen als ballenjongen of -meisje in de Johan Cruijff Arena. De te winnen wedstrijden logen er niet om, want het ging om de thuisduels met PSV, Feyenoord, AZ en FC Utrecht.

Had jij je al ingeschreven? Weet dan dat je voorrang krijgt bij inschrijving als er nog dit seizoen een nieuwe datum wordt gevonden. Deze voorrang vervalt als de maatregelen onverhoopt langer duren en we het evenement moeten doorschuiven naar volgend seizoen.

De deelnemers zijn inmiddels geïnformeerd en we blijven in contact. Hou ook vooral onze nieuwsbrieven in de gaten voor informatie. Daarvoor kun je je hier aanmelden.

Voor nu, blijf veilig, houd afstand en hopelijk tot snel!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >