Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax strikt met FC Augsburg nog een Duitse oefenpartner

Erik ten Hag verklapte al dat Ajax nog een extra oefenwedstrijdje op de planning heeft staan. En we weten nu ook tegen wie: FC Augsburg. 'FCA' meldt zich zaterdag op De Toekomst om 14.00 uur voor de aftrap en dan kan de trainer zijn manschappen nog een keertje aan het werk zien.

01 september 2020 - 22:06

Het is een beetje ingewikkeld dat er tussen de laatste oefenwedstrijd met een voltallige selectie en de start van de eredivisie diverse interlands worden gespeeld, maar er is in coronatijd nog wel meer raar. Je moet roeien met de riemen die je hebt en dat doet Ajax nu dan ook maar.

Gelukkig is er afgaande op spel plus resultaten tijdens de oefenpotjes weinig mis met de riemen die Ten Hag in zijn handen heeft. De complimenten van de tegenstanders stromen binnen en eigenlijk kan het gewoon niet op. Het is bijna jammer dat we nog lang niet toezijn aan het verdelen van prijzen.

Hoe dan ook, Ajax heeft op zijn YouTube-kanaal alvast een livestream ingepland staan en dus kunnen we meekijken naar weer een oefenduel met een Duitse ploeg. Er werd ook al geoefend tegen Holstein Kiel (5-2), Hertha BSC (1-0), Eintracht Frankfurt (2-1) en 1. FC Union Berlin (2-2).

Zoals gezegd zijn de internationals niet van de partij, maar alleen Europa komt in actie en dus kan er zeker een aardig ploegje op de been worden gebracht. Een B-ploeg wist al gelijke tred te houden met middenmoter Union Berlin en Augsburg was de nummer vijftien van de Bundesliga.

Kortom, we rekenen op enkele mooie staaltjes!

https://twitter.com/AFCAjax/status/1300476879883907077

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >