Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life magazine 1: win boek Vertonghen, Hard Gras of de nieuwe Voetbalscheurkalender

Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! In ons eerste magazine Ajax Life van dit seizoen besteden we weer aandacht aan drie nieuwe publicaties. Als lid van SV Ajax maak jij kans één van onderstaande uitgaven te winnen.

04 september 2020 - 09:46
boeken-12001

We besteden in de nieuwe uitgave van Ajax Life weer aandacht aan drie uiteenlopende boekwerkjes en dit keer is het ook echt uiteenlopend! En je maakt ook nog eens kans één van onderstaande producties te winnen.

Neem het boek 'Jan Vertonghen, tussen de lijnen'. Een gebundeld overzicht van eerder verschenen materiaal uit de loopbaan van de 220-voudig Ajacied en Belgisch recordinternational. Samensteller Raoul de Grootte ruimt zeker ruimte in voor de Ajaxperiode van Superjan, die zelf niet meewerkte aan de uitgave. Vertonghen vond het nog te vroeg. Gereproduceerd materiaal dus, maar zeker lezenswaardig!

Je kunt ook kiezen voor Hard Gras 133. Het boek gaat in op voetballen in vrijwel lege stadions. Het is een meer dan actueel thema. Voormalig rechtsbuiten van Roda JC, Raymond Cuijpers, beschrijft hoe dat is. Hij maakte het mee als A-junior op een doordeweekse avond in een lege De Meer. Daar stond hij tegenover Edgar Davids. Een beschrijving van de oorverdovende uitwerking van het stadion toen hij eenmaal op het heilige gras stond.

We sluiten af met de Voetbalscheurkalender 2021, door Mark van den Heuvel. Zeventigduizend woorden verwerkte 'Heuf' in de nieuwste versie van zijn voetbalkalender. Naast verjaardagen, geboorte- en sterftedata, bijzondere wedstrijden en momenten in de voetbalgeschiedenis ook volop leuke feitjes. Ook zeker over Ajax. Natuurlijk!

Wil jij kans maken op een van de deze boeken? Doe dan mee met onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot en met donderdag 17 september. Mail het juiste antwoord naar redactie@svajax.nl. Vergeet niet je lidnummer mee te sturen en je voorkeur voor welk van de drie boekwerkjes je graag wilt winnen.

Prijsvraag: Bij welke club speelde Kenneth Taylor voor hij de overstap naar Ajax maakte?

Magazine Ajax Life valt exclusief bij leden van Supportersvereniging Ajax (Ajax Life en Ajax Jonge Schare) op de deurmat. Het blad ook ontvangen? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >