Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Kids Tour bij Cluzona in Wouw

De Ajax Kids Tour bij Cluzona in Wouw ging eerder vanwege corona helaas niet door. Maar uitstel is natuurlijk geen afstel! Daarom komen Lucky en de trainers maandag 19 oktober alsnog langs hoor!

07 september 2020 - 10:54

Als lid van de Ajax Kids Club (6 t/m 11 jaar) kun je gratis meedoen aan de Ajax Kids Tour. Dat is toch supergaaf?! Hoe gaaf het precies is, kun je prima zien in dit filmpje. Daar wil je toch niets van missen?

Voor locatie Cluzona krijgen de kinderen die zich al hadden opgegeven voor die locatie in de zomer de eerste kans om zich in te schrijven. De Ajax Kids Tour ging toen vanwege het coronavirus namelijk niet door en de deelnemertjes van toen zijn inmiddels geïnformeerd.

Het ochtendprogramma is van 9.30 tot 12.30 uur en speciaal voor de leden van Cluzona. De leden van de Ajax Kids Club komen tijdens het middagprogramma aan de beurt: van 13.45 tot 16.45 uur.

Wil jij ook meedoen aan de Ajax Kids Tour? Het inschrijfformulier vind je vanaf maandag 21 september om 14.00 uur op deze pagina. Zorg dus dat je dan klaar zit, want dan worden de allerlaatste plekjes verloot! De reservelijsten verschijnen zodra het reguliere formulier vol is.

We organiseren in de herfstvakantie dus liefst zes Kids Tours door heel het land. Voor elke Kids Tour kunnen 96 leden van de Ajax Kids Club en 96 leden van de voetbalvereniging waar we op bezoek zijn zich inschrijven. Dit zijn er iets minder dan normaal, omdat we natuurlijk rekening moeten houden met de maatregelen rond het coronavirus.

Onder begeleiding van echte trainers doe je een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop en daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij. Meestal verzorgt onze trouwe mascotte die dag de warming-up. En dat is nodig, want de spiertjes moeten goed opgewarmd zijn voor alle toffe voetbaloefeningen die je gaat doen. 

Ben je nog geen lid van de Ajax Kids Club, maar wil je wel graag aan dit soort spelletjesdagen meedoen? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >