Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajacieden kunnen weer los op sociale media met nieuwe gifjes!

Nieuwe spelers, shirtjes, rugnummers en dus ook… nieuwe gifjes! Jawel, ook dit seizoen kunnen Ajacieden weer los met de bewegende stickers op sociale media. Leuk extraatje: ook mascotte Lucky wordt toegevoegd aan het nieuwe gifjespakket.

14 september 2020 - 14:22
Gifjes1200
De gifjes van Neres en Onana doen het altijd goed! © Giphy Ajax

Het is de afgelopen jaren echt een beetje een begrip geworden binnen Ajax. Bewegende plaatjes van Ajacieden die dansen, juichen of afkeurend een VAR-gebaar maken. Niets is leuker dan je Instastory, Tweet of Facebookbericht een Ajaxgifje mee te geven.  

Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook nieuwe gifjes. En dus trommelde de club alle spelers weer op om voor een greenscreen uitgebreid te poseren. Zo zien we nieuweling Mohammed Kudus juichen met een kruis voor zijn borst, Andre Onana zijn handschoenen keepklaar maken en Neres… tja, gewoon Neres zijn.

Er is dit seizoen ook een leuk extraatje. Een extraatje waarvan je over een tijdje denkt: hoe hebben we al die tijd zonder gekund? Mascotte Lucky maakt namelijk zijn debuut tussen de Ajaxgerelateerde gifjes. Je kunt de altijd vrolijke pluizenbol straks vinden door te zoeken op 'Lucky Ajax'.

We maken nog wat lawaai als de gifjes beschikbaar zijn voor persoonlijk gebruik, maar het is nog even wachten op groen licht. Als je heel erg ongeduldig bent, kun je hier klikken om te zien welke gifjes er beschikbaar komen met Lucky in de hoofdrol.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >