Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Win jaarboek Ajax met juiste voorspelling van oefenpotjes dit weekeinde!

Je zag het wellicht al voorbij komen: ook dit seizoen werken SV Ajax en Poules.com samen! Dit betekent dat jouw voorspellende gaven ook tijdens seizoen 2020/2021 mooie prijzen kunnen opleveren. We draaien deze periode alvast warm met de oefenpotjes!

29 augustus 2020 - 10:29
poules-12001
Álvarez geniet het vertrouwen van de trainer deze voorbereiding. © Pro Shots

Tijdens de oefenpotjes van Ajax gaat het vooral om de goede vorm te vinden richting de start van de eredivisie. Dat lijkt de Ajacieden tot dusver aardig te lukken. In onze SV Ajax Poule is dat heus niet anders, ware het niet dat je bij ons al gelijk een toffe prijs kunt winnen: het Ajaxjaarboek van vorig seizoen!

Daar zijn goede voorspellingen voor nodig en je hebt twee kansen dit weekeinde, want Ajax speelt zaterdag om 19.00 uur tegen Eintracht Frankfurt en zondag is FC Union Berlin om 13.00 uur de sparringpartner. Deze hele oefenperiode heb je, net als Ajax, kunnen warmdraaien voor de eredivsiestart.

Want ja, dan pakken we serieus door! Vanaf half september ligt er voor beste maandvoorspeller een sporttas klaar en de winnaar van het algemeen klassement ontvangt een door de selectie gesigneerd Ajaxshirt. De winnaar van vorig seizoen was de beste van dik tweeduizend deelnemers.

Ajax won al zijn oefenwedstrijden de laatste weken en lijkt lekker op stoom. Hoe zit dat met jou? Voorspellingstechnisch, zeg maar? Laat het maar zien, hup!

Ben je nog niet bekend met onze SV Ajax Poule, maak dan een account aan, want dan ben je ruim op tijd voor de start van de eredivisie. En dan geven we nog veel meer prijzen weg aan meestervoorspellers!

Afijn, lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad). De rest wijst zich vanzelf. je kunt je aanmelden op basis van je lidnummer. Ook vaste spelers moeten zich opnieuw aanmelden.

Als je liever op een website voorspelt, maak je gebruik van ajaxlife.poules.nl.

Zet ‘m op!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >