Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: mask off, stel jouw vraag aan Promes!

Hij heeft zijn eerste seizoen Ajax 1 achter de rug en dat smaakt zeker weten naar meer. Het is daarom fijn dat we Quincy Promes hebben gestrikt voor ons Vragenvuur. Dit betekent dat jullie de aanvaller mogen vragen wat jullie willen. De leukste vragen leggen we voor aan Promes en de antwoorden lees je vervolgens in het eerste magazine Ajax Life van komend seizoen.

12 augustus 2020 - 13:10
Promes-vragenvuur-1200
Je mag Quincy elke vraag stellen. Maar geeft hij antwoord? © Ajax Images

We kunnen gerust stellen dat Promes (28) zijn draai vrij snel wist te vinden in zijn geboortestad. Het was heeeeeel even wennen, maar daarna liet hij zien dat zijn transfer een schot in de roos was. Vooral de samenwerking met maatje Hakim Ziyech was fantastisch.

Er moeten nieuwe samenwerkingen worden gezocht, want Ziyech is niet meer van de partij. Maar dat komt vast in orde. Goede voetballers vinden elkaar op het veld en goede voetballers heeft Ajax genoeg. Waar we nog niet genoeg van hebben zijn vragen voor Promes. Jullie vragen wel te verstaan!

We hebben jullie hulp nodig, want het is aan jullie om de vragen voor ons interview met Promes te bedenken. Geen vraag is te gek, dus wees creatief. De leukste inzending wordt ook nog eens beloond met een thuisshirt van Ajax, waarop we Promes natuurlijk een krabbeltje laten zetten. Quincy kiest zelf de leukste vraag uit.

Wij zijn nu al benieuwd waar jullie mee gaan komen. Wie weet pikken we jouw vraag er wel uit voor in het nieuwe magazine. Wat je moet doen om kans te maken op het shirt? Oh, dat is heel simpel!

Bedenk voor woensdag 19 augustus jouw leukste vraag voor de Ajacied. Deze kun je mailen naar redactie@svajax.nl. Vergeet niet je lidnummer mee te sturen! Wij kiezen de tofste vragen uit en nemen ze mee naar ons gesprek met Quincy.

Nog geen lid en toch Ajax Life als magazine ontvangen? Sluit je dan snel aan bij Supportersvereniging Ajax! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >