Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tips: volg O19 in Youth League én RB Salzburg – Ajax

We hebben niet één, maar twee tv-tips voor je vandaag! Ajax onder 19 komt zaterdagmiddag als eerste in actie. Om 15.00 uur staat de halve finale van de Youth League tegen Benfica gepland. Een uurtje later trapt het eerste elftal af voor het oefenduel met Red Bull Salzburg. Als je niks wil missen, zorg dan dat je twee schermen bij de hand hebt!

22 augustus 2020 - 12:13
2020-08-18-Wolfsberger-AC-Ajax-0036
RB Salzburg kan als een best serieuze tegenstander worden beschouwd. © Ajax Images

Ajax onder 19 bereikte de volgende ronde van de Youth League door FC Midtjylland met 3-1 te verslaan. Het is voor het eerst dat het vlaggenschip van De Toekomst de halve finale van de ‘baby-Champions League’ heeft bereikt. In de coronabubbel van het Zwitserse Nyon is Benfica de volgende tegenstander.

Je hoeft niks te missen van deze spannende halve finale, want het duel wordt live uitgezonden door Uefa.tv. De aftrap is om 15.00 uur en we kunnen ons zomaar voorstellen dat dit een heel aardig potje is om mee te pakken, dus doe je voordeel met deze tip!

Als de tweede helft van het treffen tussen Benfica en Ajax onder 19 op het punt van beginnen staat, wordt er zo’n 646 kilometer verderop ook afgetrapt. Het Ajax van Erik ten Hag speelt namelijk om 16.00 uur een oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg. Als je niks wil missen van beide wedstrijden, moet je dus zorgen dat je twee schermen bij de hand hebt.

Het oefenduel tussen RB Salzburg en Ajax wordt uitgezonden door Ziggo Sport. Vanaf 15.40 uur kun je kijken naar Edwin van der Sar die terugblikt op de afgelopen weken en vooruitkijkt naar het nieuwe seizoen. Een kwartiertje later wordt er live overgeschakeld naar Oostenrijk voor het beginsignaal.

Je kunt de wedstrijd eveneens bestellen via Ziggo Go (3,99 euro). De stream op je laptop of pc begint vijftien minuten voor de aftrap te draaien.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! We doen verslag via Twitter en Facebook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >