Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tips: mis niks van Youth League én Wolfsberger - Ajax

We hebben niet één, maar zelfs twee tv-tips voor je vandaag! Zo speelt Ajax onder 19 om 15.00 uur de kwartfinale in de Youth League tegen FC Midtjylland. Het eerste elftal komt later in actie, om precies te zijn om 18.00 uur. Dan staat het oefenduel met Wolfsberger AC op het programma.

18 augustus 2020 - 07:38
tv-tip-12006
Gaan we Neres al snel zien tijdens een oefenpot of is dat nog te vroeg? © Ajax Images

We beginnen bij de jonkies in de ‘baby-Champions League’. Van die spannende pot hoef je niks te missen, want het treffen tussen Ajax onder 19 en FC Midtjylland wordt live uitgezonden door Uefa.tv. Het lijkt ons een aardig potje om mee te pakken, dus doe je voordeel met deze tip.

Onder 19 bereikte de kwartfinale van de Youth League overigens door de leeftijdsgenoten van Atlético Madrid te verslaan via een bloedstollende penaltyreeks. Het was notabene keeper Daan Reiziger die de winnende strafschop tegen de touwen werkte.

De jonge ploeg moet het in het Zwitserse Nyon wel stellen zonder de grote talenten Brian Brobbey, Devyne Rensch, Naci Ünüvar en Kenneth Taylor. Dit rijtje spelers is immers met de A-ploeg mee op trainingskamp in Oostenrijk. Wel komen ze mogelijk dezelfde dag in actie, maar dan namens Ajax 1.

Dat brengt ons gelijk bij de tweede tv-tip van de dag, want het Ajax van Erik ten Hag trapt om 18.00 uur af tegen de Oostenrijkse oefenpartner Wolfsberger AC. Deze wedstrijd wordt door Ziggo Sport uitgezonden. De voorbeschouwing start een kwartiertje voor het beginsignaal.

Je kunt de wedstrijd eveneens bestellen via Ziggo Go. Dan betaal je 3,99 euro en kun je Ajax live volgen via pc of laptop. Maak je hier gebruik van, dan begint de stream vijftien minuten voor tijd te draaien.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! We doen verslag via Twitter en Facebook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >