Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Ajax - Union Berlin gratis voor iedereen op de kijkbuis!

Kun je maar geen genoeg krijgen van Ajax? Nou, dat treft, want ook het laatste oefenduel tegen FC Union Berlin is rechtstreeks voor iedereen op televisie te volgen. De kanalen van Ziggo Sport staan dit weekend namelijk ‘open’ en zijn ook beschikbaar voor niet-klanten.

30 augustus 2020 - 07:49

En dat lijkt ons goed nieuws, want ook tegen de nummer 11 van vorig jaar in de Bundesliga kan het zomaar een leuke pot voetbal worden. Genoeg jongens met bewijsdrang! Denk maar aan Noa Lang, Jurriën Timber, Devyne Rensch en Kenneth Taylor. Ook begrepen we dat Lassina Traoré en Mohammed Kudus speeltijd krijgen.

Het zou grappig zijn als Ajax vanmiddag ook zijn achtste oefenpot winnend afsluit, maar het gaat uiteindelijk vooral om minuten maken, bijschaven en in de juiste flow komen. Alles om op 13 september klaar te zijn voor Sparta-uit. Dan gaat het pas echt om de knikkers.

Hoe dan ook, je hoeft precies niks te missen van de wedstrijd tegen Union Berlin, die achter gesloten deuren wordt afgewerkt in de Johan Cruijff Arena.

De wedstrijd begint om 13.00 uur en je kunt op deze lijst zien via welk kanaal jouw tv-aanbieder de wedstrijd uitzendt. Zo zie je in één oogopslag op welk kanaal je de televisie moet afstemmen. Dat scheelt je een hoop gezoek op niks af, nietwaar? De uitzending begint vijf minuten voor de aftrap.

Je kunt er ook voor kiezen om de wedstrijd te bestellen via Ziggo Go. Dan betaal je echter wel 3,99 euro en kun je Ajax live volgen via pc of laptop. Maak je hier gebruik van, dan begint de stream vijftien minuten voor tijd te draaien.

Oh, voor we het vergeten: Ajax brengt de wedstrijd live op diens YouTube-kanaal, maar alleen voor mensen buiten Nederland en Duitsland. Het kan een aardige extra tip zijn, voor als je in het buitenland vertoeft!

Natuurlijk volg je Ajax verder via ons! We doen verslag via InstagramTwitter en Facebook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >