Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Ajax – RKC gratis op Fox Sports 1 voor (bijna) iedereen!

Het heeft zo’n vijf maanden geduurd, maar we kunnen het eindelijk weer zeggen: matchday! Ajax trapt zaterdagavond het nieuwe seizoen af met een oefenpot tegen RKC Waalwijk. Het duel is voor (bijna) iedereen te volgen via Fox Sports 1, dus je hoeft niks te missen!

08 augustus 2020 - 11:58
Copyright-ProShots-6911193
De bal gaat eindelijk weer rollen voor Ajax! © Pro Shots

We hadden gehoopt dat er op zijn minst een beperkt aantal supporters de wedstrijd vanuit het stadion konden volgen, maar daar is helaas niks van terecht gekomen. De tribunes van de Johan Cruijff Arena blijven zaterdagavond leeg…

En dus moeten we over op andere middelen. Gelukkig heeft bijna iedereen alsnog de mogelijkheid om de wedstrijd te volgen. Dat kan al bankhangend voor de televisie, via je smartphone op het strand of samen met je maten in de kroeg. Wat jij wil! De wedstrijd is in ieder geval live te volgen via Fox Sports 1.

Normaal gesproken zit het eerste kanaal van Fox achter de betaalmuur, maar gelukkig kiezen steeds meer aanbieders ervoor om de sportzender in het basispakket op te nemen. Ook bij Ziggo is Fox Sports 1 tot het einde van dit jaar gratis te zien voor bijna alle klanten.

De aftrap vindt plaats om 18.45 uur, maar als je ook zin hebt in een stukje voorbeschouwen, moet je zorgen dat je de kijkbuis al om 18.00 uur aanzwengelt. We kunnen ons best voorstellen dat je na de lange coronapauze wel zin hebt in wat geklets over Ajax.

Als je bij Ziggo zit, dan moet je kanaal 421 opzoeken. Klanten van KPN toetsen 14 in op de afstandsbediening. Zit je bij een andere tv-aanbieder? Check dan even dit lijstje om te zien op welke zender Fox Sports 1 bij jou is te vinden.

Tijdens de wedstrijd zijn wij van Ajax Life natuurlijk ook in touw om onze volgers via onze online kanalen te voorzien van de laatste ontwikkelingen. Volg ons daarom via deze site, TwitterFacebook en Instagram.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >