Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Ajax - FC Utrecht gratis op open kanaal van Fox Sports 1!

Ajax speelt donderdag om 18.45 uur zijn tweede oefenduel in aanloop naar volgend seizoen. Ditmaal komt FC Utrecht naar de Johan Cruijff Arena, waar maximaal 4500 supporters op de tribune mogen zitten. Ben jij niet in het stadion? Weet dan dat het duel voor (bijna) iedereen live is te volgen via Fox Sports 1. Je hoeft dus niks van de actie te missen!

13 augustus 2020 - 11:15
huntelaar-antony-1200
Gelukkig kan bijna iedereen Ajax aan het werk zien tegen FC Utrecht. © Pro Shots

Het stadion bleef tegen RKC Waalwijk (6-1) nog leeg, maar tegen de Domstedelingen zien we eindelijk weer Ajaxsupporters in de Arena. Het zijn er echter nog maar 4500, maar we zien het maar als een opstart naar hopelijk meer. Gezondheid voorop en alles, al zal het voor bezoekers allemaal een tikje vreemd aanvoelen. 

Toch kan vrijwel elke Ajacied de wedstrijd rechtstreeks en gratis volgen via het open kanaal van Fox Sports 1. En dat is prettig, want oefenpotje of niet, wedstrijden tussen Ajax en FC Utrecht zijn best interessant. En sowieso, hoe fijn is het om Ajax weer aan het werk te zien? Nou ja, heel fijn dus.

Normaal gesproken zit het eerste kanaal van Fox achter de betaalmuur, maar gelukkig kiezen steeds meer aanbieders ervoor om de sportzender in het basispakket op te nemen. Ook bij Ziggo is Fox Sports 1 tot het einde van dit jaar gratis te zien voor bijna alle klanten. Doe er je voordeel mee!

De aftrap vindt plaats om 18.45 uur, maar als je ook zin hebt in de bespiegelingen vooraf, moet je zorgen dat je de televisie al om 18.00 uur inschakelt. In aanloop naar het duel met RKC kwamen Erik ten Hag en Edwin van der Sar aan het woord. Dat kan allemaal best interessant zijn.

Oké, welk kanaal moet je precies hebben? Als je bij Ziggo zit, dan moet je kanaal 421 opzoeken. Klanten van KPN toetsen 14 in op de afstandsbediening. Zit je bij een andere tv-aanbieder? Check dan dit lijstje om te zien op welke zender Fox Sports 1 bij jou is te vinden. Makkelijk toch?

Ben je donderdagavond niet in de gelegenheid om Ajax rechtstreeks te volgen? Dan doe je er goed aan om de samenvatting die de NOS later op de avond brengt te bekijken. Stem om 23.22 uur af op NPO 1 en je ziet dan vanzelf de hoogtepunten van het oefenpotje voorbij schieten. We hopen tenminste op hoogtepunten, vanuit Ajax bekeken dan.

Tijdens de wedstrijd zijn wij van Ajax Life natuurlijk ook in touw om onze volgers via onze online kanalen te voorzien van de laatste ontwikkelingen. Volg ons daarom via deze site, TwitterFacebook en Instagram.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >