Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Ajax - Eintracht Frankfurt bij alle tv-aanbieders gratis op de buis!

We beginnen deze zaterdag met goed nieuws, want de oefenwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt is voor iedereen live en gratis op televisie te zien. De hoofdsponsor van Ajax doet rechtstreeks verslag op Ziggo Sport Voetbal, dat dit weekeinde bij alle tv-aanbieders gratis is te zien.

29 augustus 2020 - 09:53
tv-tip-12008
Je hoeft zaterdagavond geen enkele fraaie aanname van Tadic te missen. © Pro Shots

Grijp dus je kans om deze pot mee te pakken, want net als Hertha BSC (1-0-zege) valt ook Eintracht Frankfurt een serieuze sparringpartner te noemen. Ajax won tot dusver al zijn oefenwedstrijden en de machine lijkt al best behoorlijk op gang te zijn gekomen.

Natuurlijk zijn het ‘maar’ oefenpotjes, maar toch… De Ajacieden lijken er zin in te hebben en vallen steeds meer puzzelstukjes op hun plek richting competitiestart. David Neres is weer fit genoeg om minuten te maken en geeft Erik ten Hag nog meer mogelijkheden voorin, terwijl het natuurlijk afwachten is hoe het verder gaat met Daley Blind. 

Hoe dan ook, je hoeft precies niks te missen van de wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt. De wedstrijd begint om 19.00 uur en je kunt op deze lijst zien via welk kanaal jouw tv-aanbieder de wedstrijd uitzendt. Superhandig, dat scheelt je een hoop gezoek op niks af, nietwaar? De uitzending vangt vijf minuten voor de aftrap aan.

Vanwege Arsenal - Liverpool is het begin van Ajax' oefenwedstrijd niet op het hoofdkanaal van Ziggo Sport te zien. Daar begint de uitzending een halfuurtje later. Alle extra kanalen van Ziggo Sport zijn gratis te zien dit weekeinde. Ook handig als je Max Verstappen zondag wilt zien racen.

Maar goed, wij zijn hier om Ajax aan de man en vrouw te brengen. Er is overigens nog een optie. Je kunt de wedstrijd namelijk eveneens bestellen via Ziggo Go. Dan betaal je 3,99 euro en kun je Ajax live volgen via pc of laptop. Maak je hier gebruik van, dan begint de stream vijftien minuten voor tijd te draaien.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! We doen verslag via Twitter, Instagram en Facebook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >