Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Hertha BSC komt naar Amsterdam voor een oefenpotje

De voorbereiding van Ajax op het nieuwe seizoen wordt steeds verder ingekleurd. Het is door de club zelf nog niet bevestigd, maar de aanstaande tegenstander spreekt alvast vrijuit. Hertha BSC kondigt aan dinsdag 25 augustus af te reizen naar Amsterdam voor het spelen van een oefenduel.

02 augustus 2020 - 11:22
herthategenajaxcar
Dilrosun kwam vorig seizoen tot 23 optredens voor Hertha. © Pro Shots

Er staan al vriendschappelijke ontmoetingen gepland met RKC Waalwijk, FC Utrecht en Red Bull Salzburg, maar aan dit lijstje kunnen we nu dus ook Hertha toevoegen. De nummer tien van de Bundesliga vormt een mooie sparringpartner richting het moment van de waarheid half september.

Grappig genoeg komt Ajax dinsdag de 25e (aftrap om 19.00 uur) diverse oude bekenden tegen. Javairo Dilrosun en Daishawn Redan genoten hun opleiding deels in Amsterdam, waarna ze hun vleugels uitsloegen en in de Duitse hoofdstad terechtkwamen.

We durven eerlijk gezegd niet te zeggen of Ajax - Hertha een soort officieuze afsluiter van de lange voorbereiding betekent. Dit klinkt wellicht een beetje gek, zo'n twee weken voor de start van de eredivisie, maar er staan begin september ook de nodige interlands op het programma.

En we durven ook totaal niet in te schatten of en hoeveel supporters er welkom zijn. Sterker nog, vooralsnog is het wachten op groen licht om volgend weekeinde bij Ajax - RKC wat publiek welkom te heten.

https://twitter.com/HerthaBSC_EN/status/1289588641182834689

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >