Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Agenda

Doe mee aan een echte Kicks-workout met Pat en Wil!

Je hebt tijdens de voetballoze periode vast onze work-outs gecheckt. De mannen van Kicks, Pat en Wil, probeerden jullie een beetje fit te houden terwijl sporten een moeilijk verhaal was en je kon ook nog mooie prijzen winnen. Doe je vrijdag 18 september een keertje ter plekke mee?

27 augustus 2020 - 15:08
kicksworkoutcar
Dit keer niet via een schermpje, maar op een voetbalveld! © Kicks Fit

Die vrijdag de 18e staat de echte afsluiter gepland van de intensieve zomerse work-outs met bal. De work-out neemt een uurtje in beslag – de 'aftrap' is om 19.00 uur – en we hebben ruimte voor maximaal dertig personen.

Uiteraard houden we rekening met de voorwaarden voor hygiëne en veiligheid in verband met het coronavirus. Je kunt je opgeven als je 18+ bent en aangesloten bij de Supportersvereniging Ajax.

Misschien heb je het voetbalveld op de video's al herkend, maar als je zin hebt om mee te doen aan workouts met het plezier van voetbal en de intensiteit van fitness, zien we je graag terug op de vaste locatie van Kicks: bij VVA Spartaan.

VVA Spartaan vind je in Amsterdam-West en je kunt bij de Laan van Spartaan prima je auto of fiets parkeren, terwijl ook metrostation Jan van Galenstraat niet ver weg is. Lijkt het jou leuk een keertje spierballen te kweken op het voetbalveld?

Schrijf je hieronder in!

[gravityform id="544" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >