Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Deze gekke bekken van Donny gaan we zó missen!

En weer verlaat een kind van de club het nest. Ditmaal Donny van de Beek. Hij verruilt Amsterdam voor Manchester. We gaan hem enorm missen. Met zijn karakteristieke kop. Open mond, tongetje eruit. Stukje toewijding. Dat moet geëerd en dat doen we met een heus fotoverslag.

31 augustus 2020 - 13:18
van-de-beek-12005
Dit karakteristieke smoelwerk gaan we missen, hoor... © Pro Shots

We gunnen Van de Beek zijn toptransfer van harte. Het is mooi dat Ajax spelers verkoopt aan FC Barcelona, Juventus, Chelsea en Manchester United. Dat was jaren anders. Hoe zeer het ook doet om een publiekslieveling te zien gaan, de herinneringen blijven.

Van de Beek heeft Ajax veel moois gegeven. Net als Davy Klaassen was ook Donny een Ajaxsupporter op het veld. De toewijding zag je vaak terug op foto's. Altijd die open mond. Vaak het tongetje eruit hangend. Het was concentratie of hoe je het ook noemen wilt. 

Wat dat betreft krijgt middenvelder Phil Jones er een geduchte concurrent bij in Manchester. Ook Jones staat bekend om zijn gekke bekken tijdens het voetballen en Van de Beek kan hem daarin wel eens naar de kroon gaan steken.

We hoefden echt niet lang te zoeken naar onderstaande foto's. Sterker nog, het was lastiger om bepaalde foto's niet te kiezen. Daarom dus maar een fraaie bloemlezing, want er is veel meer mooi materiaal. En we doen dit niet om Van de Beek belachelijk te maken. Integendeel. We vinden die kop prachtig.

Een kop die we gaan missen. Heel hard gaan missen. Donny, we wensen je alle geluk en plezier op Old Trafford.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >