Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Derde shirt Ajax ondanks bijmaken nu al definitief uitverkocht

Wat is Ajax deze dagen toch ongelooflijk populair! Het is echt ongekend. Dit blijkt misschien nog wel het beste uit het feit dat het goud/zwarte Europese shirt nu definitief is uitverkocht. Het heeft niet eens klokje rond geduurd voordat Ajacieden beslag hadden gelegd op de extra beschikbaarheid.

26 augustus 2020 - 21:04
derdeshirtdefopcar
En nu maar hopen dat het na alle moeite een iconisch shirt wordt! © Ajax Life

Het is een jaartje of vijftien geleden dat Ajax voor het laatst een derde shirt heeft gelanceerd en er blijkt sprake van een ouderwets schot in de roos. Het shirt vliegt de winkels uit. Niet één keer, maar nu zelfs tweemaal! Wie het shirt woensdag niet snel alsnog heeft besteld, grijpt definitief mis.

Er stonden donderdag en vrijdag lange rijen bij de fysieke fanshops in Batavia Stad, de Kalverstraat en bij de Johan Cruijff Arena, terwijl er rookpluimen uit de servers van de webshop kwamen om de orders te verwerken. Het lijkt wel alsof we vandaag een herhaling van zetten hebben beleefd.

Door snel te schakelen met Adidas kon Ajax het voor elkaar krijgen om shirts te laten bijmaken. Dit tot vreugde van veel supporters die dankzij deze herkansing alsnog een Europees shirt tegemoet kunnen zien dat via details stilstaat bij winst van de eerste Europacup 1 straks vijftig jaar geleden.

Vervolgens bleek opnieuw hoe extreem het derde Ajaxshirt in trek is. Het heeft een uurtje of acht geduurd, maar de shirts die nog bijgemaakt moeten worden, zijn alweer op. En dit keer definitief. De voorpret in aanloop naar het bezorgmoment ergens in december wordt er vast niet minder om.

Wees dus maar blij als je een orderbevestiging binnen hebt. De aller-, aller-, allerlaatste kans om nog een goud/zwart shirt te scoren dient zich wellicht donderdag de 27ste aan, als verschillende (sport)winkels aan de beurt zijn om de shirts aan te bieden.

Wie, wat, waar en hoe is ons niet tot in detail bekend, maar wie weet wat er mogelijk blijkt als je scherp bent.

https://twitter.com/AFCAjax/status/1298681854619537410

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >