Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax wervelt ook tegen Eintracht en dat smaakt naar meer!

De zevende overwinning van de voorbereiding is een feit. En hoe! Ajax steekt in opperbeste vorm en maakte ook tegen Eintracht Frankfurt nog maar eens duidelijk hoeveel voetbal er in de ploeg zit. De ploeg was niet eens compleet, maar zegevierde desondanks met 2-1. Dat smaakt naar meer!

30 augustus 2020 - 00:05
eintrachtopenercar
Onana was overal. Links, rechts, middenveld! © Pro Shots

Het is werkelijk waar genieten van Ajax tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. We zijn maar wat blij dat er tenminste nog een beperkt aantal toeschouwers ooggetuige van kan zijn, want het is om je vingers bij af te likken. Laten we hopen dat we al die superlatieven ook na de start van de competitie van stal kunnen halen.

De eerste pannenkoeken zijn voor de kinderen en hoe goed je nu ook voetbalt, er vallen nog geen punten mee te verdienen. Dat komt in september pas. Ajax zal er dan ook moeten staan. Hopelijk blijft de ploeg een beetje intact, want er wordt getrokken aan onder meer Donny van de Beek...

Het is nog te vroeg voor conclusies over de status van Daley Blind, dus dat blijft afwachten. Eens te meer herhalen wij: gezondheid staat voorop. Ondertussen moet Ajax door. De voetballerij wacht op niemand en de finish van de eredivisie is nog ver, zullen we maar zeggen.

Wat ook naar meer smaakt, is de bezetting op de tribunes. Helaas waren niet alle 6000 beschikbare kaartjes verkocht en dat is eigenlijk onvoorstelbaar, want dit Ajax wil je met eigen ogen zien. We kunnen alleen maar hopen dat er straks nieuwe stapjes terug naar het oude normaal worden gezet.

Hoe voller de tribunes des te beter, des te leuker, des te vertrouwder. En het gaat straks wel om de knikkers! De foto's zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >