Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Win FEBO-vakantiepakket om op te laden voor nieuwe seizoen

Het is nog effe wachten tot het nieuwe eredivisieseizoen begint en dus ga je mogelijk nog effe bijtanken op de camping het strand of gewoon thuis in de achtertuin. Gewoon chillen dus. Op slippertjes van de FEBO bijvoorbeeld. Huh, wat?

17 juli 2020 - 14:31
Febo-1200
Haute friture! Jazeker! © FEBO

Ja, precies. Slippers van de FEBO. Want die geven we weg, in een pakketje met een FEBO handdoek en bucket hat. Alles om jou uitgerust aan de start van een nieuw voetbalseizoen te krijgen. We mogen vijf pakketjes weggeven aan onze leden.

Supportersvereniging Ajax gaat komend seizoen samenwerken met de partij die jou op matchdays voorziet van grillburgers en ander lekkers. We beginnen klein, met deze winactie. Andere leuke samenwerkingen volgen vanzelf, dus nog even geduld.

Wist je trouwens dat de FEBO sowieso een heuse eh... fashionlijn heeft? Noem het Haute Friture. Gericht op vakantie in eigen land. Ja, echt waar, kijk hier maar eens. De hele maand juli zijn producten in de sale.

Wat moet je doen om kans te maken op één van de pakketjes? Simpel, het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je krijgt tot vrijdag 24 juli de tijd.

Prijsvraag: welke Ajaxtrainer bedacht ooit de term 'patatgeneratie'?

[gravityform id="537" title="false" description="false" ajax="true"]

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >