Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: welke Ajacied wil in onze rubriek ‘mijn dierbaarste Ajaxbezit’?

Ook wij van Ajax Life zijn druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! We zijn op zoek naar aanmeldingen voor onze nieuwe magazinerubriek ‘mijn dierbaarste Ajaxbezit’. Als het jou wel wat lijkt om daarin te verschijnen, let dan nu op.

27 juli 2020 - 17:11
Ajax-010-2017_101
We kunnen ons best voorstellen dat je met dit shirt punten scoort op de tribune. © De Brouwer

De Nederlandse voetbalwereld telt langzaam af naar de herstart van de eredivisie. Zo zijn de nodige oefenwedstrijden ingepland, begint de transfermarkt op gang te komen en zijn de clubs weer volop in training. Ook wij zijn bezig om de selectie voor het nieuwe seizoen rond te maken. En daar hebben we jouw hulp voor nodig!

Voor een nieuwe rubriek in ons magazine zijn we op zoek naar Ajacieden die het leuk vinden om iets over zichzelf, hun liefde voor de club en hun dierbaarste Ajaxbezit te vertellen. We hebben in het verleden geleerd dat de gemiddelde Ajaxsupporter niet op zijn of haar mondje is gevallen, dus dat moet wel lukken.

Het is de bedoeling dat wij gedurende het seizoen bij je langskomen voor een geschreven reportage, waar we uiteraard ook wat fraaie plaatjes aan toevoegen. Heb jij iets van Ajax wat je zeer dierbaar is? Laat het ons dan vooral weten! Je kunt bijvoorbeeld denken aan een gesigneerd shirt, je eerste wedstrijdkaartje of een ander tof item waar jij veel waarde aan hecht. Zelfs een tatoeage kan geschikt zijn!

Een belangrijke voorwaarde is wel dat je ouder bent dan 13 jaar. Als het je leuk lijkt om in onze rubriek te verschijnen, kun je jouw gegevens in het formulier hieronder achterlaten. Wij zoeken dan vervolgens contact met de Ajacieden met de leukste inzendingen.

[gravityform id="541" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >