Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: hoe ben jij van plan om Ajax te kijken in coronatijd?

We werken heel voorzichtig toe naar het moment waarop de bal weer gaat rollen. Er staan enkele oefenpotjes voor de deur en half september gaat het om het echie. Dat klinkt bijna normaal, maar vergeet niet: er verandert ook het nodige. Wij zijn benieuwd: hoe ga jij Ajax kijken in coronatijd?

27 juli 2020 - 15:07
ajaxkijkenincoronatijdcar
Heb jij al plannen gemaakt voor de alternatieve manier van Ajax kijken? © Pro Shots

Alles en iedereen is druk bezig om de terugkeer van het voetbal zo soepel als het maar kan te laten verlopen. En ook wij van Ajax Life zijn druk bezig. Zo besteden we flink wat van onze tijd aan ideeën uitwerken voor het magazine dat we ook tijdens 2020/2021 maken.

Voor een nieuwe serie in ons magazine willen we reportages maken met in de hoofdrol Ajacieden (vanaf 13 jaar) die Ajax kijken in coronatijd. Het lijkt nog wel een poosje te duren voordat de tribunes weer als vanouds gevuld zijn en dus moeten er alternatieven worden gezocht.

Precies naar die alternatieven zijn wij benieuwd! Zie jij jezelf straks in de kroeg staan in plaats van in het stadion, wordt de tuin omgetoverd tot een soort tribune of deel jij straks tijdens wedstrijden samen met andere Ajacieden een groot (dak)terras? Laat het ons weten!

Wij komen als het seizoen straks onderweg is graag bij je langs voor een reportage in woord en beeld! Je kunt je gegevens in het formulier hieronder achterlaten, waarna wij de inzendingen verzamelen en contact zoeken met de Ajacieden die de leukste en origineelste ideeën hebben.

We zijn benieuwd naar jullie plannen!

[gravityform id="540" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >