Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Laat zien hoe jij Ajax aanmoedigt en win het nieuwe thuisshirt!

Het is een tijdje geleden, maar nu het nieuwe thuisshirt is gepresenteerd, hebben we een prima excuus om weer een leuke winactie te organiseren. En dat is dus precies wat we hebben gedaan! Zowel onder leden van Ajax Jonge Schare als Ajax Life verloten we een thuisshirt. Wat moet je doen?

24 juli 2020 - 11:52
juichenthuisshirtcar
Naar ons idee is het nieuwe thuisshirt prima ontvangen. © Ajax Life

Laat maar zien hoe jij Ajax aanmoedigt als de bal straks weer rolt! We tellen langzaam af naar de eerste oefenwedstrijden van deze zomer en ook het speelschema voor seizoen 2020/2021 is bekend. Kortom, we leven toe naar het moment dat het weer om het echie gaat.

Hopelijk kun jij straks weer een keertje vanaf een stoeltje in het stadion juichen voor Ajax en anders ben je er met je nieuwe thuisshirt thuis of in de kroeg helemaal klaar voor. Heb jij het nieuwe thuisshirt nog niet? Doe dan mee aan onze winactie!

We verloten zowel onder leden van Jonge Schare als Ajax Life één thuisshirt, inclusief een naam naar keuze achterop bedrukt! Hoe kun je winnen? Laat ons weten hoe je Ajax straks aanmoedigt! Stuur een foto, een filmpje, noem maar op... Verras ons maar gewoon, des te groter de kans op een thuisshirt!

Meedoen kan tot en met zondag 2 augustus en daarna nemen we contact op met de gelukkige winnaars. Je kunt jouw inzending opsturen naar redactie@svajax.nl en vergeet je lidnummer niet te vermelden. Hou er rekening mee dat we de winnende inzendingen van plan zijn te delen via onze social media-kanalen.

We zijn benieuwd, veel succes en wees creatief!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >