Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Hup, gewoon gelijk doen dit: schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn nu echt gestart. En ook al belooft het niet bepaald een normaal seizoen te worden, je moet alsnog zorgen dat je goed bent voorbereid. Wij hebben een belangrijk puntje aan te stippen. Dat puntje is als volgt: zorg dat je bent geabonneerd op onze nieuwsbrief!

23 juli 2020 - 16:02
hupinschrijvencar
De befaamde prijsvraag om te wapperen gaat ook via e-mail. © De Brouwer

We hebben nieuwsbrieven voor Ajax Kids Club, Ajax Jonge Schare en Ajax Life. We gaan je heus niet lopen spammen, daar hebben we zelf ook een enorme hekel aan, maar als er nieuws is over enige vorm van stadionvulling of noem maar op dan stoppen we dit graag in je mailbox.

Maar er is meer. Zo hebben we in een normaal seizoen altijd volop prijsvragen, waarvan je via onze nieuwsbrief uitstekend op de hoogte blijft. Aangezien prijsvragen onregelmatiger plaats gaan vinden – eigenlijk weet niemand precies hoe en wat – is het nog belangrijker op de hoogte zijn.

Daar komt onze nieuwsbrief om de hoek kijken! Laat je e-mailadres achter en dan floept er wekelijks een mailtje binnen met zaken die je niet mag missen, grote aankondigingen en noem zo maar op. Voor leden van Ajax Jonge Schare hebben we zelfs nog een extraatje.

Voor AJS-leden organiseren we nog wel eens prijsvragen die we niet aan de grote klok mogen hangen. Dit kunnen heel exclusieve en toffe prijsvragen zijn. Denk aan het vlagwapperen op Europese avondjes, al voelt dat nu heel ver weg.

Desondanks kunnen we verklappen dat er alweer heel snel zo'n exclusieve, toffe prijsvraag zit aan te komen. Maar om mee te kunnen doen, moet je wel de AJS-nieuwsbrief ontvangen. Dus... je gaat je nu aanmelden, toch? Top!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >