Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

FC Utrecht na RKC tweede sparringpartner Ajax in augustus

De maand augustus wordt er eentje vol Nederlands voetbal, want alle profclubs gaan oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Het was al bekend dat Ajax de degens zou kruisen met RKC Waalwijk en daar is FC Utrecht nu bijgekomen.

10 juli 2020 - 15:34
utrecht-1200
Wat kan Noa Lang brengen in aanloop naar volgend seizoen? © Pro Shots

Het is een fijn idee dat de bal weer gaat rollen in de Johan Cruijff Arena. Eerder werd al bekend dat een oefenpot stond geprogrammeerd voor zaterdag 8 augustus om 18.45 uur. RKC Waalwijk is dan de opponent.

Ook was al duidelijk dat Ajax een tweede oefenduel zou afwerken op donderdag 13 augustus, eveneens om 18.45 uur. We moesten wel even wachten tot de tegenstander bekend werd. Nou, dat weten we nu: FC Utrecht. We zijn benieuwd of Wesley Sneijder op tijd fit is. 

We moeten nog wel effe afwachten hoe het zit met het beperkt toelaten van supporters en of er überhaupt publiek welkom is. Daar valt nu nog niks concreets over te zeggen. Ajax zal, zodra daar meer duidelijk over is, naar buiten treden met informatie over of er (beperkt) publiek bij deze oefenpot aanwezig mag zijn. 

Jong Ajax oefent overigens ook in augustus. Ook dan is FC Utrecht de tegenstander, al gaat het dan uiteraard om de beloftenploeg uit de Domstad. Deze confrontatie staat geprogrammeerd voor woensdag 12 augustus, 18.45 uur. 

Alle duels worden door Fox Sports uitgezonden.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >