Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Blijf fit en win het nieuwe uitshirt met de workout van Kicks en Ajax Life!

Tijd voor de achtste workout van KicksFit en Ajax Life! Deze keer richt de trainingssessie zich op de positie van Lisandro Martínez, namelijk de linker centrale middenvelder. Je creëert in korte tijd niet alleen een heus Godenlichaam, maar maakt ook nog eens kans op het nieuwe uitshirt!

18 juli 2020 - 11:02

Hoe zat het ook alweer? Bij KicksFit kweek je spierballen op het voetbalveld. Tijdens de workouts is volop aandacht voor het plezier van het voetbal, terwijl je tegelijkertijd hetzelfde resultaat als in de sportschool boekt. Conditie, lenigheid, kracht en snelheid worden allemaal meegenomen in de workouts.

Speciaal voor de leden van Ajax Life heeft KicksFit liefst elf workouts klaarstaan waaraan jij thuis in de huiskamer, of lekker in de open lucht aan mee kunt doen. Er zijn elf posities te verdelen op het voetbalveld, dus vandaar ook elf workouts. We richten ons deze keer op de positie van Lisandro Martínez: de linker centrale middenvelder.

Al onze leden creëren in korte tijd niet alleen een Godenlichaam, maar kunnen ook nog eens toffe prijzen winnen! Om kans te maken op een Kicks KNVB bal, het nieuwe uitshirt en een Kicks Zomerabonnement, is het de bedoeling dat je de volgende stappen volgt:

  • Volg KicksFit op Instagram of Facebook én Ajax Life op Instagram of Facebook;
  • Like de workoutvideo op een van onze social mediakanalen;
  • Geef op een van onze social mediakanalen in de reacties antwoord op de quizvragen.

Meedoen kan tot en met dinsdag 21 juli. De trainers Pat en Wil maken vervolgens de winnaars bekend in de Instagramstories van KicksFit.

Wil je weten of KicksFit iets voor je is en nóg fitter worden? Doe dan de fittest en sport de eerste maand met 50% korting (kortingscode: martinez).

Veel sportplezier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >