Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax komt met vrouwenshirt tegemoet aan lang gekoesterde wens

Het zou best eens kunnen dat vrouwelijke Ajaxsupporters voor jaloerse blikken zorgen bij mannen. Waarom? Zij kunnen binnenkort een shirt aanschaffen met sponsoring van ABN Amro ouderwets verticaal op het shirt gedrukt, want het tenue van Ajax Vrouwen komt voor het eerst in de verkoop.

23 juli 2020 - 10:28
vrouwenshirtcar
Het is nu aan de vrouwelijke Ajacieden om de roep waar te maken! © Ajax Life

Het nieuwe, heerlijk simpele thuisshirt voor seizoen 2020/2021 is donderdag gelanceerd en met een klein extraatje. Er komt ook een shirt met vrouwelijke pasvorm in de verkoop. En niet zomaar eentje. Nee, het betreft het shirt waarin Ajax Vrouwen komend seizoen voetbalt.

Het shirt is nu nog niet beschikbaar, maar als je via deze link je gegevens achterlaat, krijg je als eerste een seintje wanneer het moment daar is. Als je interesse hebt in dit shirt, laat dan je e-mailadres achter! Dan hoef je komend seizoen niet in een kindermaatje te lopen.

We zijn nog niet op de hoogte van veel details, maar het feit dat er een Ajaxshirt met vrouwelijke pasvorm beschikbaar komt – alleen in volwassen maten – moet genoeg nieuws zijn om vrolijk van te worden.

Het is alweer jaren geleden dat dit gebeurde en bij iedere lancering komt sindsdien dezelfde vraag voorbij. Komt er ook een vrouwenlijn? Het antwoord was tot op heden telkens 'nee', maar is nu dus 'ja'!

Het is nu wel zaak om de grote vraag waar te maken en dus te zorgen dat het vrouwenshirt straks minimaal net zo populair blijkt als de mannenvariant, want wie weet wat er in de toekomst dan allemaal mogelijk blijkt!

Nogmaals: klik hier om je gegevens achter te laten voor de lancering.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >