Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

98 procent van alle Ajacieden heeft seizoenkaart verlengd!

Clubliefde staat bij Ajaxsupporters ook in zware tijden voorop. Zo'n 98 procent van alle Ajacieden heeft de afgelopen weken besloten om zijn of haar seizoenkaart te verlengen. De teller is gestopt iets boven de 41.000 verkochte stoelen en dat is een ongekende score!

01 juli 2020 - 13:16
41ksccsverlengdcar
Wij zijn heel erg toe aan dit soort plaatjes, maar dan vers! © Sjoerd Tullenaar

Er is altijd wel wat verloop, maar eventjes simpel gezegd: bijna alle Ajacieden zijn ook volgend seizoen weer van de partij. In ieder geval op papier door zich een jaartje langer aan de club te verbinden en hopelijk ook gewoon op het oude, vertrouwde stekkie in de Johan Cruijff Arena.

Of en wanneer supporters weer welkom zijn in een stadion, blijft uiteraard afwachten, maar hopelijk volgen er positieve berichten. Een paar weken geleden was voetbal met supporters nog een kleine stip op de horizon, inmiddels wordt er concreet nagedacht over oplossingen om tribunes te vullen.

Dit is van belang voor de seizoenkaarthouders, die van Ajax bij groen licht het eerste recht krijgen om thuisduels bij te wonen. Daarom is voorlopig besloten om wat betreft seizoenkaarten het bordje 'uitverkocht' aan de deur te hangen. De opgezegde stoelen komen dus niet in de verkoop, de nieuwe stoelen in de gedichte wangen evenmin en verplaatsen zit er ook niet in.

Als het coronavirus ingedamd blijft en er meer en meer mogelijk wordt, kan Ajax er altijd nog voor kiezen om extra seizoenkaarten in de verkoop te brengen. En dan kan er ook nagedacht worden over het organiseren van losse kaartverkoop. Opschakelen is beter dan afremmen, zeker als er mogelijk een puzzel moet worden gelegd om te bepalen welke supporters wel of niet naar binnen kunnen.

Gelukkig is half september nog ver weg en in de tussentijd zal de stand van zaken nog wel een paar keer veranderen. Laten we hopen dat de situatie verder en verder verbetert en dat de stadions mogen volstromen als het balletje eindelijk weer gaat rollen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >