Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Teken jezelf een gesigneerd Ajaxshirt rijker!

Als webredactie speuren we de krochten van het internet af op zoek naar leuke dingen en regelmatig treffen wij supporters die onwijs mooi kunnen tekenen. Dat inspireerde tot een heuse tekenprijsvraag, waarmee door de selectie gesigneerde shirts zijn te winnen!

08 juni 2020 - 10:06
tekenwedstrijd-1200
Het is tijd om je potloden, kwasten, stiften, krijtjes of ander tekengerei te pakken! © Ajax Life

Ja, je leest het goed. Het is tijd om je potloden, kwasten, stiften, krijtjes of ander tekengerei te pakken, want je mag los hoor! We hebben hier op de redactie nog twee uitshirts (L en XL) liggen met daarop de handtekeningen van de voltallige Ajaxselectie van afgelopen seizoen.

Die shirts geven we weg. Maar daar moet je dus wel wat voor doen! Stuur jouw tekening voor dinsdag 23 juni naar het volgende adres. Vergeet niet je naam én lidnummer te noemen!

Supportersvereniging Ajax
T.a.v. webredactie
Postbus 22944
1100 DK Amsterdam Zuidoost

We zien op socials serieus veel Ajaxgerelateerde tekeningen, schilderijen en andere kunstwerkjes voorbijkomen. De vijftienjarige Lars maakte bijvoorbeeld een portret van Lisandro Martínez en de Argentijn heeft deze nu thuis hangen. Een supergaaf verhaal, waar er vast meer van zijn! Talent genoeg, dat zien we dagelijks.

We zijn benieuwd. Je mag zelf weten wat je tekent, als het maar met Ajax te maken heeft. Ben jij niet goed in portretten, maar je tekent wel het oude logo, de Johan Cruijff Arena of spelersbus als de beste? Leef jezelf uit!

We maken van de inzendingen sowieso een mooi beeldverslag en delen deze met de namen van de kunstenaars op onze site en sociale mediakanalen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >