Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Play-offs Champions League op 22/23 en 29/30 september

Vooropgesteld: we hopen dat Ajax geen play-offs Champions League hoeft te spelen, maar mocht dat wel het geval zijn, dan kun je vast wat data noteren in je agenda.

17 juni 2020 - 16:43
cl-12001
Hopelijk speelt Ajax geen play-offs, maar zo wel, dan hebben we data! © De Brouwer

Ajax mag de voorronden van de Champions League overslaan als de winnaar van de huidige editie van het kampioenenbal zich ook via de eigen competitie plaatst voor het elitetoernooi. Dat is dus nog even spannend.

Mocht dat niet gebeuren, dan speelt Ajax – als nummer één van het afgebroken seizoen 2019/2020 - alsnog play-offs. Hoe dan ook: we hopen dat Ajax in de balletjes zit als de loting in Athene plaatsvindt voor de groepsfase Champions League. 

Voor de heenwedstrijd zijn die data vastgesteld op 22 en 23 september. De returns zijn een week later op 29 en 30 september. Het betreft hier dinsdagen en woensdagen.

De voorronden van de Europese toernooien zijn voor Ajax niet zo interessant, maar levert wel knelpunten op voor andere clubs in Nederland. De eerste wedstrijden worden al in augustus gespeeld en in ons land is het tot 1 september verboden voetbalwedstrijden te organiseren. Dus ja!

Met name voor clubs als AZ en Willem II kan dit dus vervelend worden, zoals door Voetbal International goed uiteen is gezet.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >