Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Noem de laatste 20 spelers die Ajax verkocht aan een club in de Premier League

Wat gaat Donny van de Beek doen...? Wordt het Real Madrid, blijft hij onverwacht in Amsterdam of pikt Manchester United de middenvelder zomaar op voor een avontuur in de Premier League? Dat laatste zou een grote stap zijn. Eentje die veel Ajacieden voor hem maakten. We zoeken de laatste twintig en kijken jou daarvoor aan. Tijd voor een quiz!

08 juni 2020 - 13:47
quiz-12005
Eriksen krijg je van ons cadeau. Daar was je sowieso wel opgekomen! © Pro Shots

We geven je slechts tien minuten de tijd om de laatste twintig Ajacieden te noemen die de overstap maakten van Ajax naar een club in de Premier League. We denken dat je een heel eind komt, want we hebben het over goede voetballers. Je dwingt immers niet zomaar een overgang af naar het hoogste niveau in Engeland.

Wel even voor de volledigheid: we zoeken alleen spelers die zijn verkocht. Hatem Trabelsi stapte bijvoorbeeld transfervrij over naar Manchester City, dus dat telt niet. Ook zijn we niet op zoek naar verhuurde spelers. Dus Eyong Enoh (Fulham) hoef je niet in te toetsen.

Wat Van de Beek gaat doen is afwachten, maar we zijn voor nu vooral nieuwsgierig naar hoe jij het ervan afbrengt met het inkloppen van de namen die we zoeken. Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >