Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Leden SV Ajax krijgen keizerlijke korting op het boek KEIZER!

De bal rolt al drie maanden niet meer en dus heb je tijd over, zeker op zondagmiddag. Grote kans dat je door al je leesvoer heen bent, maar dan hebben we nu een mooie deal. SV Ajax heeft een prachtige kortingsactie voor zijn leden: (bijna) 50 procent korting op het boek KEIZER!

02 juni 2020 - 14:43
actiekeizercar
Dankzij een actie van SV Ajax en Kick krijg je flinke korting! © Kick Uitgevers

Zoals hij was er maar één, Piet Keizer prikkelde en tartte de verbeelding. Soms was hij beter dan de beste, soms genialer dan Johan Cruijff, van wie hij mentor, leermeester en bij tijd en wijle rivaal was. Hij was ongenaakbaar en eigenzinnig, als sportman en als mens.

Dit rijk geïllustreerde boek is een hommage aan het genie Keizer en bevat ook zijn voetbalnalatenschap, Piets visie op het spel dat hem innig lief was. Kick Uitgevers stelt een extra druk van dit album beschikbaar voor de Ajaxsupporters die al zo lang verstoken zijn van de schoonheid van het spel die het voetbal van Keizer als geen ander kenmerkte.

KEIZER wordt aangeboden in samenwerking met de Supportersvereniging Ajax met een dikke korting van maar liefst (bijna) 50 procent, tijdens een actie gedurende de hele maand juni, de maand waarin Keizer op de 14e 77 jaar zou zijn geworden.

Het standaardboek (nu 24,95 euro) of de luxe uitgave (nu 49,95 euro) kun je in bezit krijgen tegen 40 of 50 procent korting. De luxe uitgave van het boek is genummerd, gebonden in chique linnen en wordt samen met een uniek kunstwerk van Kamp Seedorf geleverd in een luxe box.

Dit zijn de kortingscodes die je kunt gebruiken op www.keizerboek.nl:
Standaardeditie: NR11-ST
Luxe editie: NR11-LX

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >