Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Clubcards SV Ajax krijgen fraai nieuw jasje!

Nieuwe leden van SV Ajax moeten zaterdag hun deurmat goed in de gaten houden, want de eerste lading fonkelnieuwe clubcards valt dan door de bus! De tweede lading gaat in juli op de post richting onze trouwe huidige leden. In deze update vast een blik op de nieuwe clubcards!

17 juni 2020 - 11:28

Zoals je kunt zien in de video hierboven krijgt elke doelgroep binnen Supportersvereniging Ajax een eigen ontwerp clubcard. Op de Ajax Kids Clubcard zien we natuurlijk onze trouwe mascotte Lucky, terwijl leden van Ajax Jonge Schare en Ajax Life een stoerder en strakker ontwerp ontvangen. Elke doelgroep heeft natuurlijk ook weer eigen lidmaatschapsvoordelen. Daar lees je hier meer over.

Onze nieuwe leden die nog geen clubcard hebben, ontvangen deze zaterdag. De eerste lading valt dan bij hen door de brievenbus. Onze huidige en trouwe leden ontvangen de nieuwe kaart natuurlijk ook, maar dat wordt eind juli. Dan is de contributie voor seizoen 2020/2021 voldaan en gaan ook die kaarten op de post.

SV Ajax vervangt om de vijf jaar de clubcards. Wat je aan de nieuwe kaarten vast gelijk opvalt is dat er geen barcode opstaat en dat er een nieuw achtcijferig lidnummer op staat gedrukt. Geen zorgen, we komen in juli nog met een heldere instructievideo. Komt goed!

Bekijk snel alle voordelen van een lidmaatschap bij SV Ajax en sluit je vandaag nog aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >