Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life magazine 11: win jaarboek, Hard Gras of boek 'Van Johan tot Frenkie'

Ook in ons laatste magazine Ajax Life van dit seizoen besteden we aandacht aan drie nieuwe publicaties. Als lid van SV Ajax maak jij kans één van dit trio toffe boeken te winnen. Met dit mooie weer is een fijn voetbalboek wellicht precies wat je nodig hebt!

25 juni 2020 - 15:19
boek-12002
Zie jij een mooie aanvulling voor je boekenkast? © Ajax Life

In Ajax Life 11 besteden we aandacht aan drie uiteenlopende boekwerkjes, of nou ja, in een enkel geval 'boekwerk'.

Neem het superdikke Ajax jaarboek over het absurde en afgebroken seizoen 2019/2020, dat werd gecombineerd met een terugblik op 1995. Wat doe je met een traditie als het Ajax jaarboek in een seizoen dat geen echt einde heeft? Het werd een alternatief jaarboek waarin eveneens werd teruggeblikt op het geweldige seizoen 1994/1995. Architecten Louis van Gaal en Gerard van der Lem blikken terug, net als Frank de Boer, Jari Litmanen en veel anderen. Maar natuurlijk staat ook het laatste seizoen van Hakim Ziyech centraal in deze dikke pil.

Over Ziyech gesproken, de magiër siert ook de cover van de Hard Gras die we mogen weggeven. Toch gaat het in het boekwerkje vooral over Carel Eiting. Journalist Mark van den Heuvel kreeg toestemming om de middenvelder een seizoen lang intensief te volgen. Weinig blijft onbesproken en de lezer krijgt een interessant kijkje in het leven van de 22-jarige Ajacied.

We sluiten af met het boek 'Van Johan tot Frenkie', opgetekend door Edwin Winkels. Een openhartig relaas van, naast Cruijff en De Jong, onder anderen Ronald Koeman, Marc Overmars, Frank de Boer, Frank Rijkaard, Ibi Afellay en Lieke Martens. Over het voetbal en vooral het leven in Barcelona, een stad die in de vijftig jaar tussen Johan en Frenkie een toeristische trekpleister werd.

Wil jij kans maken op een van de deze boeken? Doe dan mee met onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot en met donderdag 16 juli. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen.

LET OP: Het kan zijn dat het formulier een foutmelding geeft. Als dit het geval is, stuur dan je antwoord met naam en lidnummer naar redactie@svajax.nl!

Prijsvraag: Tegen welke club maakte Naci Ünüvar zijn officiële debuut in Ajax 1?

Magazine Ajax Life valt exclusief bij leden van Supportersvereniging Ajax (Ajax Life en Ajax Jonge Schare) op de deurmat. Het blad ook ontvangen? Sluit je dan snel aan!

[gravityform id="509" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >