Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Adidas borduurt oude logo op casual Ajax-hoodie met rits

De nieuwe uitlijn voor 2020/2021 is gepresenteerd, maar er is meer. Behalve de nieuwe shirts en trainingkleding komen Adidas en Ajax ook met een casual hoodie met rits plus bijpassende broek. Voorzien van het oude logo!

14 juni 2020 - 11:55
blind-12006
Dit kan zomaar een populair item in de fanshop worden. © Ajax Images

Het sweatvest met cuppuchon is zwart van kleur en het oude logo is op de rechterborst geborduurd met links het Adidas-logo. De mouwen hebben een elastische band, waardoor het vest lekker strak zit en niet lubbert of iets. Op de rug lopen de Adidas-strepen in rood van boven naar beneden.

Dat geldt overigens ook voor de bijhorende broek, al is het goed om te weten dat je ze ook los van elkaar kunt aanschaffen. Ook op de broek is het oude logo gestikt. Aan de voorzijde heeft de broek een koortsluiting en ook de broek zit onderaan de pijpen strak door de elastische band. Op de kontzak zijn drie witte kruizen geborduurd.

Voor liefhebbers van het oude logo kan dit setje Ajaxkledij zomaar een bezoekje aan één van de fanshops waard zijn, al zijn broek en top ook online verkrijgbaar.

Leden van Supportersvereniging Ajax krijgen overigens tien procent korting, dus neem je clubcard mee!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >