Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win dankzij gouden Ajax 1995 een gesigneerd shirt van hedendaagse helden!

Er woedt sinds vorig seizoen gelukkig een leuke discussie: was het Ajax van 2019 beter dan het Ajax van 1995? Nogmaals, we zijn vooral blij dat die discussie gevoerd kan worden. Met deze prijsvraag kunnen we bovendien een mooie link leggen. Win een gesigneerd shirt van afgelopen seizoen!

25 mei 2020 - 10:20
9519prijsvraagcar
Die vierde man floot later een wedstrijd van Ajax. Maar welke? © Pro Shots

We hebben dit weekeinde nog eens volop kunnen beleven hoe Ajax zich in 1995 op prachtige wijze tot de beste van Europa kroonde. Met eigen jeugd, een duidelijk systeem en Louis van Gaal als toptrainer lag Europa aan de voeten van Ajax.

Een beetje zoals afgelopen seizoen dus... Helaas lukte het nu niet om de cup met de grote oren te veroveren, maar de voetbalwereld – en ook de opzet van de CL – veranderde in de tussentijd dusdanig dat je je kunt afvragen: welke van de twee prestaties is eigenlijk de betere?

Het is niet te doen om het juiste antwoord op die vraag te belonen met een gesigneerd shirt van de spelers die ook van 2019/2020 een bijzonder seizoen maakten, maar daar hebben we iets op gevonden. Zorg dat je onze special 'Terug naar Wenen' bij de hand houdt.

Prijsvraag: de vierde man die Van Gaal wilde laten wegsturen na zijn karatetrap tijdens de CL-finale, floot een seizoen later zelf een wedstrijd van Ajax. Welke wedstrijd was dit?

Leden van Ajax Jonge Schare en Ajax Life mogen meedoen aan deze prijsvraag. Mail je antwoord uiterlijk 31 mei naar webredactie@svajax.nl en zet er ook even je lidnummer bij. We verloten onder de juiste inzendingen een door de selectie gesigneerd thuisshirt (XL) en ook een bekrabbeld uittenue (L).

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >