Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan Erik ten Hag!

Ha! Trainer Erik ten Hag krijgt zijn vuurdoop in onze rubriek Vragenvuur. Dat gebeurt in magazine Ajax Life nummer 10. Daarbij is jouw hulp nodig, want als supporter verzorg jij de vragen die we aan de oefenmeester voorleggen. De leukste inzending belonen we met het nog te verschijnen nieuwe uitshirt!

08 mei 2020 - 09:06
hag-12005
Je mag alles aan de trainer vragen, dus kom maar op! © Ajax Images

Nico Tagliafico, Lassina Traoré, Daley Blind, Edwin van der Sar… Zomaar wat namen die de afgelopen maanden vragen van supporters kregen voorgelegd in onze rubriek Vragenvuur. Dat leverde mooie antwoorden op, want de vragen van onze leden zijn vaak origineel. Het antwoord dan als vanzelf ook. Dit keer strikten we de hoofdtrainer om jouw vragen te beantwoorden.

Jazeker, het is aan jou om de vragen voor het interview te bedenken. Geen vraag is te gek, dus wees creatief. De leukste inzending wordt ook nog eens beloond met het nieuwe uitshirt van Ajax, dat uiteraard nog gepresenteerd moet worden. We laten Ten Hag er natuurlijk een krabbeltje op zetten.

Ten Hag kiest zelf de leukste vraag uit. We kunnen ons voorstellen dat er genoeg leuke vragen voor de man van de tactieken te bedenken zijn. Vraag naar zijn wisselbeleid, zijn manier van trainen of wat hij vindt van de media. Verras ons maar. En de coach vooral!

Wij zijn nu al benieuwd waar je mee gaat komen. Wie weet pikken we jouw vraag er wel uit voor in het nieuwe magazine. Wat je moet doen om kans te maken op het shirt? Oh, dat is heel simpel! Bedenk voor woensdag 13 mei jouw leukste vraag. Wij kiezen de tofste vragen uit en nemen ze mee naar ons gesprek met Ten Hag.

Je kunt jouw vraag mailen naar redactie@svajax.nl onder vermelding van 'Vragenvuur'. Vergeet niet je Ajax Life of Ajax Jonge Schare-lidnummer in de mail te vermelden!

Nog geen lid en toch Ajax Life als magazine ontvangen? Sluit je dan snel aan en maak kennis met alle voordelen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >