Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Reguilón trakteert virtueel voetbalplaatje Tadic op stevige scheldkanonnade

Onze gedachten dwalen nog vaak af naar die magische avond in Bernabéu. En zoals onze gedachten geregeld afdwalen naar de 1-4, zo worden wij Ajacieden soms net zo goed geconfronteerd met teleurstellingen... Datzelfde geldt voor Sergio Reguilón, die nog middenin de verwerking zit.

11 mei 2020 - 14:28
tadicunpakcar
Reguilón laat zich aardig kennen zodra deze man tevoorschijn komt, haha. © Pro Shots

We spotten in deze spreekwoordelijk donkere dagen zo af en to een bericht dat je aan je mentale gezondheid moet denken en hoewel we hier zeker niet te lichtzinnig of spottend over denken, vrezen we wel dat de linksback van Real Madrid middenin de risicogroep valt.

Waarom? Er is een filmpje opgedoken van Reguilón die zichzelf met een camera filmde tijdens het spelen van Fifa 20 en het 'unpacken' van verdiende spelers in het bijzonder. Grappig genoeg kwam uitgerekend kwelgeest Dusan Tadic als een duveltje uit het virtuele doosje voetbalplaatjes.

Voor de één is een speler van het kaliber-Tadic veel waard, de ander is 'm liever snel weer kwijt. Reguilón reageerde als door een adder gebeten. “Hijo de puta,” klonk het uit de mond van de linkspoot. En de hele wereld genoot mee, want Reguilón was zichzelf dus aan het streamen.

Het gezegde luidt dat er geen woord Spaans bij zit, maar deze drie woorden waren zelfs voor onze geringe woordenschat overduidelijk! En daar bleef het niet bij, want de digitale Tadic kreeg voordat de Real-speler weer een beetje kalmeerde ook nog een variant op het scheldwoord 'eikel' naar zijn hoofd geslingerd.

“Jij hebt mij vorig seizoen uit de Champions League geschoten,” aldus Reguilón, die de digitale Tadic daarna uit principe weigerde en geen extra punten hoefde te verdienen met dit virtuele voetbalplaatje.

De hele actie duurde amper 27 seconden, maar wij hebben er toch weer hartelijk en smakelijk om kunnen lachen.

https://twitter.com/ProdigyFCi/status/1259411674806710277

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >