Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Grappige beelden: ook Ajacieden van Lego verpletteren Real Madrid met 1-4!

Lego is tof. Supertof zelfs, als het aan ons ligt. 'Met Lego kun je alles maken,' luidde het credo van de Deense steentjesfabrikant ooit. En dat is zo. Sterker nog, met Lego kun je zelfs toffe wedstrijden van Ajax herbeleven, zoals de achtste finale in de Champions League, uit bij Real Madrid. Check de video maar!

11 mei 2020 - 13:44

Ken je het YouTube-kanaal van My Funny Games Builder? Het is echt te grappig. Via de techniek van stop-motion bootst hij grote wedstrijden na van verschillende clubs en dus zien we ook Lego-minifigures van Dusan Tadic, Hakim Ziyech, Lasse Schöne en al die anderen uit sprookjesseizoen 2018/2019 voorbij komen.

Stop-motion maak je door verschillende foto's na elkaar te nemen en achter elkaar te plakken, waardoor een filmpje ontstaat. Precies dat is wat hierboven is gebeurd bij het naspelen van Real Madrid - Ajax (1-4). Je kunt je voorstellen hoe veel tijd zoiets kost om te maken. Tegelijkertijd kunnen we ons voorstellen dat de maker er veel lol aan heeft beleefd!

Alles belangrijke momenten uit die droompartij komen tot in detail voorbij! De fijne pirouette van Dusan Tadic, het beheerste wippertje van David Neres, de sliding op de zijlijn van Noussair Mazraoui en uiteraard de heerlijke vrije trap van Lasse Schöne. Eveneens van Deense makelij. Het is allemaal reuze lollig om te zien!

Ook de wedstrijden tegen Juventus en Tottenham Hotspur kun je terugvinden, al snappen we maar al te goed dat je die laatste overslaat. Dat hebben wij in ieder geval wel gedaan...

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >